Rhodes!!

Det här kan du inte missa, här kommer resan till Rhodos vi gjorde i somras.

Bara att TRYCKA HÄR! För att komma dit!

Annonser

Clash of Nations Update

Tryck HÄR för att komma till dom ny inlagda bilderna från clash of nations i år. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag tycker dom är bra och jag hoppas att ni också tycker det. Dela och sprid gärna den här sidan så att flera kan få se mina bilder. Tack!

Hej Hallå!

Nu har jag postat min försommar här på hemsidan med fina bilder, (förhoppningsvis tycker ni det också). Det är foton från A till Ö kan  man säga. Du hittar snabbt dit genom att klicka HÄR!

Jag är kvar!!

Det var längesen jag lade upp bilder nu och skidspelens tävlingar från söndagen ska också upp men innan det klämmer jag in lite modell/porträtt foton. Clash Of Nations måste också upp såklart men jag ska redigera klart dom och sen kommer dom också upp! För att komma till porträtt fotona kan du Trycka Här! eller gå in på foton och trycka på modell/porträtt.

Uppdatering

Hej Hej ni som råkar läsa det här!!!

Det finns nu bilder från SvenskaSkidspelen från lördagens tävling, sprint, uppe på sidan. Gå bara till Foton och kolla! Jag finns också på Instagram under namnet Saariophoto, där lägger jag också ut bilder ibland.

Tills nästa gång, Ha Det Gött! Over and Out.

sco_6940_jpg

Kvällsbilden

Igår, lördag kväll, ville jag vara lite kreativ så jag tänkte att jag skulle ta nåt liknande som jag hade sett förut, med en fåtölj och en byrå i bakgrunden. Jag tog några såna kort men sen tog jag det ni ser här under, jag tänkte att om man tar bort fåtöljen, lägger dit en klocka, lägger till några saker så man kan se en mening med bilden och pang. Bilden kom till liv och betyder olika saker för alla. Jag kallar bilden för Tiden.

sco_6049_jpg_2

// Johannes Saario

Skidspelen 2017

Förra året var jag och fotade skidspelen som en vanlig person men i år har jag fått akritering så jag kan gå in överallt och ta kort från dom bästa positionerna och i målgången! Detta ska bli väldigt spännande och kul! Ser verkligen fram emot det! Eftersom det är en fotosida/fotoblogg så kommer den här bilden med i inlägget. Ha det bra! Over and Out.

sco_1144_jpg

 

// Johannes Saario